top of page

Timy je jadrnica, na kateri midva živiva več kot dve leti, zato je to najina imovina, za katero skrbiva. Najin vsakdan je vsekakor močno drugačen kot si nekdo predstavlja najem na Hrvaškem. Za naju je to način življenja in ne dopust. Zelo rada imava dobro družbo, zato občasno tudi nudiva bivanje z nama. 

Kaj nudiva:

- kabino za dve osebi

-posteljnino

-v kabini imate svoj 12V priključek za polnjenje elektronskih naprav

-pitno vodo

-kuhinjski plin

Predhodno znanje jadranja ni potrebno, dovolj je le močna volja. S sabo ne potrebujete veliko, zgolj osebne stvari in nekaj malega oblačil, zavedati se moramo, da jadramo v tropskem območju okoli ekvatorja, kar pomeni da so temperature več ali manj skozi celo leto podobne. 

V ceni ni vključena hrana. Na najini jadrnici se enkrat dnevno je topli obrok, ki ga pripraviva sama, zato se lahko dogovorimo in hrano pripravimo skupaj. Ker je v Indoneziji hrana relativno poceni, kjer je možno jeva tudi zunaj za cca 3€. 

Za jadranje z nama se dogovarjava le nekaj tednov v naprej, saj dogovarjanje na daljši rok ni zanesljiv zaradi vremenskih pojavov, raznih težav na poti, prav tako pa nimava točno začrtane poti in datumov in se prilagajava trenutnim situacijam. Seveda se na vašo željo prilagodiva tudi vam, kolikor se le lahko. 

Kako poteka srečanje?

Dogovorimo se v naprej, kam boste prileteli, midva vas tam pričakava. Približno se dogovorimo koliko časa bomo jadrali skupaj, zato lahko določimo tudi naslednji kraj odhoda. Seveda je možno tudi priti in odditi na istem letališču. 

Cena 70/dan/osebo.  Avansa ne vračava v nobenem pogoju. 

Plačilo oziroma avans (50%) urediš najmanj en teden do prihoda na  jadrnico, ostalo plačilo sprejmeva v gotovini ali nakazilo na račun: NLB SI56 0299 3270 9215 828
Natalija Ogrinc
Gor. Težka voda
8322 Stopiče

bottom of page